MERIDIAN ČASTI ZA ZLATO: Dupla isplata svima koji su igrali na Srbiju

Istorija je ispisana! Srbija je prvak svijeta u odbojci, a Meridian ima iznenađenje za one koji su vjerovali u ove djevojke!

Svim igračima, koji su na sajtu meridianbet.ba odigrali tiket da Srbija osvaja zlato u odbojci, Meridian će uplatiti bonus na online račun u iznosu dobitka. Jer, zlato je zlato! I valja da se počasti! I proslavi!

Naše devojke su pobjedom u fantastičnom finalu sa 3:2 uspjele da dođu do zlata, a svi koji su se tokom šampionata, na meridianbet.ba sajtu, mobilnoj verziji ili aplikaciji, kladili da će se Srbija popeti na vrh svjetske odbojke, biće nagrađeniž.

Osim što je dao najveću kvotu na osvajanje Svjetskog prvenstva, kada je naš tim u pitanju, Meridian je riješio da onima koji su najviše vjerovali u naše odbojkašice uplati bonus u iznosu dobitka na bonus račun, tako da će oni, zapravo, duplirati svoje dobitke i dobiti 100% više!

Meridian je postao poznat po ovakvim akcijama, kojima je podržao one koji najviše vjeruju u uspjehe naših sportista. Tako je ova kladionica isplatila sve opklade na zlato Ivane Španović na 16. Svjetskom prvenstvu u Londonu, kada joj je najdalji skok na takmičenju poništen zbog otkačenog broja.

Takođe, Meridian je isplatio sve tikete na prolaz Crvene zvezde i Partizana u narednu fazu Lige Evrope prošle sezone. Tada su vječiti rivali ispali od CSKA iz Moskve i Viktorije iz Plzenja, ali im je malo nedostajalo da istorijske sezone u Evropi još malo produže. U Meridianu su tada i Crvena zvezda  i Partizan prošli dalje!

Znao je Meridian da ispravi i velike nepravde – kao što se desilo na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, kada je isplatio sve tikete na kojima je bila opklada na penal na meču Švajcarske i Srbije – jer je penala bilo!

foto:ossrb.org

 

About The Author

Možda ste propustili