KVOTA O KOJOJ SE PRIČA: Mitar sam pobjeđuje Crnu Goru

Senzacionalna forma Aleksandra Mitrovića u reprezentaciji ne prestaje, čak ni kada njegov Fulam štuca. On je prvi strijelac grupe C Lige nacija sa četiri gola i svi očekuju da će i u danas protiv Crne Gore dati gol.

Mnogi smatraju da Aleksandar Mitrović sam nosi Srbiju na svojim moćnim plećima. Mi vjerujemo da jedan od najboljih strijelaca Premijer lige može sam da pobijedi selekciju Ljubiše Tumbakovića, a kvota na to je zapalila internet!

Kladionica Meridian je jedina na tržištu ponudila kvotu na to- da će Mitrović dati više golova od Crne Gore kvota je 3.10, a to je samo početak.

Ukoliko odigrate DNB 1 na Mitrovića to znači da ćete u slučaju da špic Srbije da gol više od Crnogoraca dobiti kvotu 1.76, a u suprotnom slučaju će vam biti vraćen novac.

Tu su čak i dvije vrste prelaza na duel Mitrovića i Crne Gore. Prvi je onaj klasičan, tako da 1-1 daje kvotu 5.44, a X-1 kvotu 23.1. A, druga vrsta prelaza je ona koja postoji samo u Meridianu! Dakle, kladi se da na to ko će prvi dati gol i ko će pobijediti. U ovom slučaju 1-1 znači da će Aleksandar Mitrović prvi dati gol (u bilo kom momentu utakmice, nevezano za kraj prvog poluvremena) i da će na kraju meča i dalje imati više postignutih golova od tima Ljubiše Tumbakovića.

Ovo je samo djelić specijala koji je Meridian spremio za ovaj istorijski meč. Možete da se kladite i na to da će Mitrović dati gol glavom ili da će dati gol i asistirati. Oni koji hoće brz dobitak, mogu da naplate tiket za samo dva minuta uz neke od igara na ovaj meč!

Znamo da se u kladionicama najviše igraju duple opklade, a 100+ duplih opklada te čeka na OVOM LINKU.

Uz to, Meridian je za ovaj meč spremio i nešto jedinstveno – duple sigurice. Odigraj dva para odjednom, neka samo jedan dođe i dobićeš novac!

Zato, trk da uplatiš tiket!

About The Author

Možda ste propustili