KVOTA NA VAR JE 5, A NA MEKSIKO 15! Iskoristi ih i napuni džepove!

Poslije ispadanja Španije i dva meča koja su se završila poslije izvođenja penala, svi se pitaju da li iznenađenja mogu da nastave da se dešavaju u nokaut fazi Svjetskog prvenstva.

BRAZIL – MEKSIKO

Ako vjeruješ da mogu – pravo mjesto za tebe je Meridian. Samo tamo možeš da dobiješ mega kvotu 7.70 na Meksikance!

Oni su ispustili prvo mjesto u svojoj grupi porazom 3:0 od Švedske i sada moraju na veliki Brazil, ali kao što kaže Svetislav Pešić – ako želiš da postaneš svjetski šampion, moraš da pobijediš sve ekipe, nije bitno kojim redom. Ako vjeruješ da Meksiko može da sačeka penale i dobije meč poslije izvođenja jedanaesteraca- kvota je nevjerovatnih 15.

BELGIJA – JAPAN

Drugi meč danas igraju Belgija i Japan i jasno je ko je izraziti favorit. Ipak, mislilo se i da će Španija lako proći Rusiju, pa se to nije desilo. Svako ko vjeruje u disciplinovane Japance, ko smatra da mogu da izdrže makar 90 minuta – može da se kladi na X po kvoti 5.20. U ovakvom meču sa majstorima popu Kevina De Brujnea, Edena Azara sa jedne strane i Keisukea Honde sa druge – očekuje se gol iz slobodnog udarca. Ako prvi gol na meču bude postignut iz slobodnog udarca kvota je 15!

KLADI SE NA VAR

Naravno da se na sve današnje mečeve u Meridianu nudi klađenje na VAR po čemu je ova kladionica poznata ne samo u regionu, nego i šire. Kvota da će se VAR koristiti na oba današnja meča više od jedanput je 5!

foto.fifa

About The Author

Možda ste propustili