Kol i Džekson o majstorici

Noris Kol i Edvin Džekson na društvenim mrežama o majstorici protiv Zvezde.

Zvezda je u majstorici “pregazila” Budućnost i došla do titule ABA lige. Poslije meča niko iz Budućnosti nije davao izjave, ali su pojedini igrači na društvenim mrežama objasnili kako su se osjećali u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Dvostruki NBA šampion Noris Kol je na twitteru kratko napisao:

“Bio je ovo najgora, najneprofesionalnija utakmice/okruženje!! Najgora!!”.

“Ovo je bio najneprihvatljiviji i najneprofesionalniji ambijent! ABA liga bi trebalo da se srami zbog svega što se dogodilo večeras. Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, koristili pirotehniku i razne druge predmete su bacali na teren. Njihovi navijači su nas napali i prekinuli tokom zagrijavanja i doveli do te mjere da smo morali da odemo sa terena. Bilo je potpuno nebezbjedno i neprihvatljivo“, rekao je Kol za “Eurohoops”.

Igračima Budućnosti rečeno da – moraju da igraju.

“Ova utakmica nije trebalo da se igra. Ali, prijetili su nam da će nam oduzeti titulu, ako se ne pojavimo na terenu“, otkrio je Noris Kol.

Edvin Džekson je poručio:

“Tužan sam danas zbog mog sporta. Košarka je jedna od stvari koje najviše volim u životu i da doživim da me navijači pljuju u lice na terenu, gađaju stolicama i nazivaju majmunom, nikada neće biti prihvatljivo, bez obzira gdje i bez obzira kad”, napisao je francuski reprezentativac i tagovao Fibu.

foto:Buducnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili