Kladionica Meridian novi sponzor RK Borac m:tel

Rukometni klub Borac m:tel  je bogatiji za još jednog sponzora – sportsku kladionicu Meridian.

Jednogodišnji sponzorski ugovor, u prostorijama Borca m:tel, potpisali su Vladimir Branković, direktor „crveno-plavih“ i Mlađan Životić, direktor Meridiana za Republiku Srpsku.

Branković je rekao da je veoma ponosan što je u sponzorski pul ušao još jedan brend iz svijeta sporta, kao što je sportska kladionica Meridian.

– Ovo je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu i da renomirane kuće, kakva je sigurno Meridian, prepoznaju vrijednost našeg rada, ali i vrijednost Borca m:tel, kao istinskog i najvećeg domaćeg sportskog brenda. Posebno je interesantno što će se određene utakmice, koje bude igrao naš klub, naći u Meridianovoj ponudi za klađenje. To znači da će svi imati priliku kladiti se, nadamo se, na nas, što će nam omogućiti i dodatnu promociju – naveo je Branković.

Prema Životićevim riječima, Meridianbet, kao svjetski i regionalni brend, svoju mrežu prijatelja iz svijeta sporta, ovim sponzorstvom, proširuje i na Republiku Srpsku.

– Smatramo da je RK Borac m:tel, kao najtrofeniji klub u BiH, pravi izbor. Nadamo se uspješnoj saradnji, ali i odličnim sportskim rezultatima- istakao je Životić, koji je klubu poželio srećan početak nove takmičarske sezone.

I Meridanbet novu sezonu takmičenja dočekuje nikad spremnije: jedinstvena i najraznovrsnija ponuda na standardnom i uživo klađenju, najveći bonusi i kvote, pokloni i još mnogo toga čeka vas na meridianbet.ba ili najbližem uplatnom mjestu.

About The Author

Možda ste propustili