Partizan odredio cijene sezonskih ulaznica

U ponedeljak, 9. jula, počinje prodaja sezonskih ulaznica za utakmice KK Partizan NIS u sezoni 2018/19.

Prodaja sezonskih ulaznica odvijaće se radnim danima od 10 do 16 časova na stadionu Partizana. (prostorija pored službenog ulaza u prostorije FK i KK Partizan na sjevernoj tribini) Takođe, prodaja ulaznica će se odvijati i putem online servisa ticketline.rs

Do sezonske karte za novu sezonu, nikada nije bilo lakše doći. U saradnji sa servisom ticketline.rs, omogućeno je poručivanje karata i plaćanje pouzećem, zatim kupovina na tri mjesečne rate (Po punoj cijeni ulaznice od 6.000 rsd za tribinu, 9.000 rsd za parter…) koja je dostupna svima, ali i 10% popusta za vlasnike prošlosezonskih karata za belu, plavu i VIP ložu.

Za pravovremenu kupovinu sezonskih ulaznica, obezbijeđene su povoljnije cijene za TRIBINE i PARTER, što praktično znači da su navijači u prilici da tokom jula sebi obezbijede prisustvo na svim utakmicama koje klub igra na domaćem terenu (ABA liga, KLS, Evrokup, kao i mečevi protiv najvećeg rivala za koji se karte ne nalaze u slobodnoj prodaji)  po cijeni od svega 10 pojedinačnih karata.

Cijene sezonskih ulaznica pri kupovini u mjesecu JULU:

TRIBINA – 4.000,00 rsd

PARTER – 6.000,00 rsd

Cijene sezonskih ulaznica pri kupovini u mjesecu AVGUSTU:

TRIBINA – 5.000,00 rsd

PARTER – 7.500,00 rsd

Cijene sezonskih ulaznica pri kupovini u mjesecu SEPTEMBRU i kasnije:

TRIBINA – 6.000,00 rsd

PARTER – 9.000,00 rsd

Cijene ostalih kategorija:

VIP LOŽA – 45.000,00 rsd (za vlasnike prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za ovu kategoriju obezbijeđeno je 10% popusta)

BELA LOŽA – 40.000,00 rsd (za vlasnike prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za ovu kategoriju obezbijeđeno je 10% popusta)

PLAVA LOŽA – 25.000,00 rsd (za vlasnike prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za ovu kategoriju obezbijeđeno je 10% popusta)

PRIJATELJI PARTIZANOVOG TERENA (COURT SEATS) – 3 karte 300.000,00 rsd, a svaka naredna karta 60.000,00 rsd. Za Prijatelje Partizanovog terena, KK Partizan NIS je obezbijedio i parking kartice za rezervisana parking mjesta ispred dvorane “Aleksandar Nikolić”.

NAPOMENA: Uz svaku kupljenu ulaznicu kupci će na poklon dobiti i brendiranu trakicu KK Partizan NIS za kačenje ključeva ili sezonske ulaznice.

Kupce sezonskih ulaznica za belu i VIP ložu očekuje i specijalan poklon iznenađenja na početku sezone! Takođe, vlasnike ovih sezonskih ulaznica očekuju i druga iznenađenja – pozivnice na promotivne događaje, ekskluzivni artikli, razni popusti u zvaničnoj klupskoj prodavnici

I to nije sve, prvih 20 kupaca koji svoje ulaznice kupe na prodajnom mjestu u Humskoj 1, dobijaju vaučer sa 20% popusta na jednu kupovinu u zvaničnoj prodavnici KK Partizan.

Narednih 20 kupaca, dobijaju vaučer sa 10% popusta na jednu kupovinu u zvaničnoj prodavnici KK Partizan.

ODREĐENE SU CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA ZA SEZONU 2018/19

Zajedno sa cijenama sezonskih ulaznica, KK Partizan NIS je odredio i cijene pojedinačnih ulaznica za sve utakmice koje će klub igrati na domaćem terenu.

TRIBINA – 400 rsd

PARTER – 600 rsd

BELA LOŽA – 2.200 rsd

VIP LOŽA – 2.500 rsd

Za pune tribine! Za pobjede! Za miran san! Za titule! Za Partizan! Mi smo spremni! A ti?

(Tekst i foto:Ilustracija: KK Partizan NIS)

About The Author

Možda ste propustili