Cibona: Ne obećavamo ništa spektakularno

Ivan Velić i Marin Rozić pred početak nove sezone u ABA ligi.

Cibona u novu sezonu ulazi sa novim trenerom i znatno imijenjenim sastavom u odonsou na prošlu sezonu. Ivan Velić je u ABA ligi prije Cibone vodio Široki Krku, tako da odlično poznaje prilike u regionu. Govorio je o ambicijama Cibone naredne sezone.

“Nadam se da ćemo kroz sezonu biti dobri, da ćemo ostvariti sve postavljene ciljeve. Prvenstveno da ćemo biti zdravi i kako sezona bude odmicala da ćemo biti sve bolji i bolji. Iz nekih objektivnih razloga sigurno da nismo na nekom optimalnom nivou ali ima vremena da neke stvari popravimo, da neke promjenimo, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Ne mogu obećati nešto spektakularno, ni puno jači rosteri i timovi nisu sigurni da mogu ostvariti ciljeve tako da ćemo vidjeti. Ponavljam, nadam se da ćemo biti zdravi i da ćemo radom doći do nekog optimuma. Koliko je to, u ovom je trenutku vrlo teško reći”, rekao je trener Ivan Velić.

Kapiten Marin Rozić govorio je o prvom meču u sezoni protiv Crvene zvezde u Beogradu.

”Kreće nova sezona, prvu utakmicu idemo na gostovanje u Beograd. Prije početka ABA Lige evidentno je da tri kluba strše, kako kvalitetom tako i budžetom. To su Cedevita, Budućnost i Crvena Zvezda. Što se tiče Crvene Zvezde poznato je da oni igraju čvrstu i agresivnu obranu. Mi idemo odigrati najbolje što možemo, bez nekih velikih očekivanja i da vidimo gdje smo mi u odnosu na jednu evroligašku ekipu, bez obzira što ne igra Evroligu ove godine”.

Utakmica je na rasporedu u petak u 20:00 časova.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili