Janković: Da ginem na terenu

Stefan Janković nakon potpisa za Partizan.

Stefan Janković, koji je stigao među crno-bijele kao slobodan igrač iz Crvene zevzde, u ponedeljak je odradio prvi trening sa novim saigračima.

“Dugo je sve ovo trajalo, ali šta da radim. Sada je super, trenirao sam, čekao i sada moram da se što brže uklopim u ekipu. Zahvalan sam za sve ovo. Kada igraš za klub kao što je Partizan znaš kakva su očekivanja. Ja u svaku utakmicu ulazim da pobijedim. Želim da kao i uvijek u karijeri pokažem srce, da ginem na terenu. Saigrači su me super dočekali, mi smo dobri, družimo se”, rekao je Janković za “Sportklub”.

“I prošle godine, recimo. Ako ljude misle da smo Novica i ja loši… nismo. Ja sam ga i tada gledao kao starijeg brata. Normalno, kada se igraju važne utakmice nema prijateljstva, ali svi su dobri međusobno… Nije to nešto novo. Znaju me svi momci, fino ću se uklopiti i zato kažem da je, možda, sve naduvano”,

Danas bi mogao da se nađe u timu protiv Asvela.

“Asvel je dobra ekipa, igraju brzo, dobro trče, pojedinačno su kvalitetni. Mi moramo da igramo sa energijom, biće sjajna atmosfera.Danas mi je bio prvi trening, malo kondiciju da uhvatim”, rekao je Janković.

foto:printscreen/youtube/sortklub

About The Author

Možda ste propustili