Igrači Budućnosti napustili teren, domaći navijači ih zamijenili

Majstorica ABA lige još nije počela.

Meč Zvezde i Budućnosti bio je planiran da krene u 19 časova. Ipak neće početi na vrijeme. Kad su igrači Budućnosti izašli na zagrijevanje dočekalo ih je par navijača domaće ekipe na parketu i oni su nakon toga napustili teren i otišli u svlačionicu.

Podgoričke Vijesti prenose informacije iz Budućnosti:

“Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima – kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost VOLI. Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kole, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera”, saopšteno je iz Budućnosti.
Udaren je i Suad Šehović – ima povredu ruke i vjerovatno neće moći da igra, ako se meč bude i igrao.Iz kluba je saopšteno i da su napadnuti Noris Kol i Erl Klark.

Nakon toga “navijači” iz prvog reda su šutirali bacanja umjesto gostujućih košarkaša koji neće da izađu na teren dok se ne isprazni dio tribina oko koševa i klupe Budućnosti.

Nebojša Ilić je pozvao navijače da navijaju sportski i da “ne nasjedaju na provokacije koji oni traže”.

“Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima – kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama”, pišu podgoričke Vijesti.

Košarkaše Budućnosti dočekao je natpis na albanskom, na vratima od njihove svlačionice u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Foto:KK Crvena zvezda MTS

About The Author

Možda ste propustili