Igokea: Ništa nije gotovo

Druga utakmica finalne serije šampionata BiH igraće se u srijedu u Laktašima.

Zrinjski sa prednošću 1:0 u pobjedama dolazi u Laktaše. Tim Hrvoja Vlašića dobio je prvi meč u Mostaru i sigurno njegovi igrači su rasterećeniji od košarkaša Igokee.

Marko Ljubičić jedan od najiskusnijih u domaćem sastavu smatra da ništa nije izgubljeno i da njegov tim na kraju može odbraniti titulu.

“Ova serija se igra na tri dobijene utakmica i ništa nije izgubljeno. Mi treba da tražimo sebe u narednim utakmicama. Ono što ja lično očekujem je da ćemo pokazati, pogotovo što se igra na našem terenu, jednu dobru, energičnu igru sa dosta koncentracije, sa dosta stvari koje nismo uradii u prvoj utakmici u Mostaru. Ako to uradimo mislim da ćemo doći do pobjede što bi nam puno značilo za daljnji tok ove serije”, kaže Ljubičić i nastavlja:

“Ono što znate je da Igokea brani titulu i mi od toga nećemo odustati. Jeste da gubimo 1:0 u seriji, ali igra se na tri dobijene i mislim da su velike šanse da mi to uradimo. Igokea kao tim zaslužuje da uzme titulu, a i mi kao igrači imamo neki podstrek za dalje. Vidjećemo da li ćemo to da ostvarimo. Na početku sezone smo kao cilj postavili osvajanje titule”, kaže Ljubičić.

Od Nikole Jevtovića se očekuje doprinos pod košem na obe strane terena.

“Na startu moramo da stavimo do znanja košarkašima Zrinjskog da nemaju šta da traže na našem terenu. Moramo maksimalno angažovano ući u utakmicu, od samog početka nametnuti svoj ritam i iskontrolisati rezultat kako ne bismo ušli u nervozu. Ključ je da odigramo jaku odbranu, da trčimo dobro i iz tranzicije pokušamo da damo što više lakih poena. Pokazalo se da su ovo podjednake ekipe i mislim da će tim koji uđe sa većom energijom u meč na kraju slaviti”, rekao je  Jevtović.

Drugi meč igraće se u srijedu u Laktašima od 20 časova i 15 minuta (RTRS plus).

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili