Igokea donirala kolica

Košarkaški klub Igokea donirao je danas dvoja nova kolica, Košarkaškom klubu invalida “Bijeljina”.

Dva igrača košarkaškog kluba invalida “Bijeljina”, Predrag Šarenac i Mihael Joksimović danas su dobila kolica, najvažniju opremu za bavljenje košarkom u kolicima, da bi bolje funkcionisali i napredovali u ovom sportu.

“Počeo sam da treniram u nekim prepravljenim kolicima. Zahvalio bih se gospodinu Igoru Dodiku i svima koji su nam omogućili ovaj poklon”, istakao je Mihajlo Joksimović.

“Želim da se zahvalima svima za nova kolica. Ovo će da nam znači za dalji napredak i kluba, i nas igrača”, naglasio je Predrag Šarenac

Kolica, koja su donacija Košarkaškog kluba Igokea, igračima je, uoči utakmice šampionata Republike Srpske u Banjaluci, uručio generalni menadžer Igokee Igor Dodik. Naredni korak biće prijedlog na skupštini regionalnog takmičenja, čiji je Dodik predsjedavajući, da se košarkaški klubovi invalida vrate u sistem takmičenja ABA lige.

“Ono što ćemo sigurno da pokrenemo na skupštini ABA lige je da se košarka u kolicima uključi u sistem ABA lige. Vidjećemo koliko ćemo uspjeti u tome. Zaista mi je zadovoljstvo kada vidim koliko njima ovo znači i drago mi je što sam u ime KK “Igokea” mogao da im pomognem”, istakao je Igor Dodik, generalni menadžer KK “Igokea”.

Košarkaški klub “Igokea” neće se zaustaviti na ovoj donaciji, već će nastojati da pomogne i ostalim sportskim kolektivima, klubovima i organizacijama, poručio je Igor Dodik.

foto:Igokea.rs

About The Author

Možda ste propustili