GLEDAJ FINALE U MERIDIANU, JER MERIDIAN ČASTI NEKTAR PIVOM!

Želiš da pratiš finale Svjetskog prvenstva uz besplatno pivo? Onda u nedjelju, od 17 časova, treba da budeš u Meridian kladionicama!

Ohlađeni Nektar čeka da rashladi atmosferu na uplatnim mjestima u: Banjaluci, Bijeljini, Brčkom, Doboju, Dubici i Gradišci. Takođe, za veliko finale Meridian časti i posjetioce kladionica u Mrkonjić Gradu, Prnjavoru, Prijedoru, Tesliću, Trebinju i Zvorniku!

Šta će se dešavati na stadionu Lužnjiki: kakvu su strategiju za veliko finale pripremili Vatreni, a kakvu Galski pijetlovi, da li ćemo ponovo gledati produžetke ili, možda, napete penale i ono najvažnije- ko će osvojiti naslov svjetskog prvaka? Odgovore na ova pitanja saznaj u pravom mundijalskom raspoloženju- gdje drugo, nego u Meridianu!

Ponesi dobro raspoloženje, uživaj u osvježenju i zajedno sa Meridianom, gledaj stvaranje nove fudbalske istorije!

Ko će na tron: Hrvatska ili Francuska- saznaćemo u nedjelju! A, odgovor na pitanje gdje ćete vi ispratiti ovaj fudbalski spektakl već znamo- u Meridianu, uz besplatno Nektar pivo!

Uživaj u velikoj završnici Mundijala, zabavi se, rashladi i svakako pogledaj MEGA KVOTE koje je Meridian pripremio za ovaj meč!

About The Author

Možda ste propustili