Džikić: Da naučimo da završimo utakmicu

Aleksandar Džikić nakon poraza od makabija.

Budućnost je poražena od Makabija u trećem kolu Evrolige. Tim Aleksandra Džikića imao je prednost pred početak posljednje četvrtine, ali nisu mogli dalje. U četvrtoj dionicipostigli su samo šest poena. Bio je to četvrti meč u samo šest dana, ali trener podgoričana ne traži alibi.

Kako je igračima, tako je trenerima, tako je i navijačima… Jeste, činjenica je – četvrta utakmica u sedam dana, ali šta možemo. Idemo da zaključimo utakmicu. Bili smo blizu, i sada, i protiv Armanija i Darušafake. Moramo da naučimo da završimo utakmicu.Nema tu filozofije, oni su završavali na obruču, mi nismo i šta sad“, kazao je Džikić, koji se složio da njegova ekipa napreduje iz kola u kolo.

Jeste, rekao sam da će tako da bude ali gubimo. Ovi ljudi pjevaju prate nas, svaka im čast. Ne mogu da kažem, bacamo se na glavu,na tribine,  tučemo se… Bilo je zamjerki na to nakon jedne utakmice, više nije. Šta da radimo. Ovo je mnogo dobar tim, Makabi, po mnom skromnom mišljenju“, rekao je Džikić, koji nije mogao da računa na Nikolu Ivanovića, koji nije mogao da igra zbog stomačnog virusa.

foto:Nenad Vuruna/Igokea

About The Author

Možda ste propustili