U ova pasja vremena teško je stati na ovu stranu

Izjava trenera Crvene zvezde Dušana Alimpijevića i Dilana Enisa nakon pobjede protiv Cibone.

Zvezda je ubjadljivom pobjedom protiv Cibone završila ligaški dio sezone u ABA ligi.

“Prije svega želim da se zahvalim ljudima koji su došli u dvoranu večeras. Lijepo je vidjeti da imamo podršku bez obzira što je radni dan. U ovakvim momentima nam mnogo znači podrška. Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo povjerenje od strane navijača jer u nedelju počinje plejof ABA lige koji je za nas najvažniji u sezoni. Utakmica je u nekim segmentima bila dosta dobra, svidjela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama”,rekao je trener Zvezde Dušam Alimpijević i nastavio:

“U ova pasja vremena teško je stati na ovakvu stranu, kada se laž izgovara stotinu puta da bi postala istina. Borimo se za svoje navijače, to nam je obaveza, to ćemo uraditi i u četvrtak, da pristupom zadobijemo dodatno povjerenje, jer u nedelju startuje ono najvažnije za nas. Dolazimo do plej-ofa ABA lige i utakmice protiv Mornara.Sviđa mi se reakcija igrača. Uvijek volim da u ovakvim situacijama citiram jednog našeg iskusnijeg, ozbiljnog trenera, koji je rekao da je vrlo važno naći put do pobjede u ovakvim utakmicama, ma koliko on bio težak ili ružan. Na nama je da ostanemo u istom ritmu, jer ovo ne bi trebalo da bude ništa posebno, već da se igra kakvu smo prikazali podrazumijeva, u oba smera”, kaže Alimpijević.

Dilan Enis bio je najefikasniji igrač meča sa 21 poena uz šut za tri poena 7/7.

“Sjajna utakmica za nas, igrali smo veoma dobru utakmicu i odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje sa dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu uvijek će neko pogađati kao što sam ja večeras”,rekao je Enis.

About The Author

Možda ste propustili