Bajić: Gorčina postoji

Dragan Bajić nakon odlska iz Igokee.

Dragan bajić treći put u karijeru je otišao iz Igokee. Prvi put je poslije 20 pobjeda u nizu dobio otkaz 2010. godine.

Nakon toga je Igokeu preuzeo ponovo 2011. godine i dvije godine kasnije je vodio do najvećeh uspjeha – prvog mjesta u ligaškom dijelu ABA lige u sezoni 2012/2013. Nakon par kola u novoj sezoni ponovo je morao otići sa klupe Igokee.

Ponovo je vraćen 2015. godine da  klubu obezbijedi opstanak u ABA ligi u čemu je uspio. Novi razlaz sa najtrofejnijim trenerom u istoriji kluba desio se 2018. godine.

Osnovna zamjerka uprave prema treneru Igokee Draganu Bajiću, je to što nije dovoljno forsirao mlade igrače i dobio je otkaz uprkos čijenici da je rezultatski ispunio sve ciljeve.

“Nije mi drago što je sve ovako moralo da se završi, gorčina postoji jer nijednom treneru sigurno nije svejedno kada dobije otkaz, bez obzira šta stoji iza toga”, prokomentarisao je Bajić odlazak sa klupe za portal srpskainfo.

Najtrofejniji strateg kluba iz Aleksandrovca se zatim zahvalio čelnicima kluba.

“Iza mene su dvije i po godine provedene u Igokei, srećan sam sto je u tom periodu bilo više lijepih momenata, u kojima smo svi zajedno znali da uživamo, nego onih ružnih. Tu prije svega mislim na dobre rezultate i trofeje. Bilo je, naravno, i teških momenata, ali smo ih zajedničkim snagama na najbolji način znali da prebrodimo.Vaspitan sam od svojih roditelja da cijenim i poštujem ljude koji su učinili dobre stvari za mene u životu. Tako i ovom prilikom ne mogu, a da se ne zahvalim generalnom menadžeru kluba Igoru Dodiku, na svemu sto je učinio za mene u u protekle dvije i po godine, počev od samog povjerenja koje mi je ukazao kada sam sjeo na klupu do današnjeg dana. Bio mi je velika podrška, a samim tim moja ljudska obaveza je bila da mu se kroz rezultate na najbolji način odužim”,rekao je u dahu Dragan Bajić i dodao:

Moram da se zahvalim svom stručnom štabu na odličnoj saradnji, igračima bez kojih ne bih ništa mogao da napravim i koji su uvek bili uz mene”.

“Klubu želim svu sreću u budućnosti i da im se ostvare sve želje koje su stavili pred sebe. Posebno želim da se zahvalim kapitenu Vuku Radivojeviću koji mi je na terenu bio produžena ruka i pokazao svoje igračke i ljudske kvalitete. Ne treba trošiti riječi o tome koliko znači za ekipu Igokee, nadam se da će i na kraju ove sezone podići šampionski pehar, zaslužio je to on, ali i svi ostali igrači. Od Boga mi je da praštam svima onima koji su i meni i klubu željeli nešto loše”, zaključio je Bajić.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili