Dašić na probi u Zadru

Vladimir Dašić na probi u Zadru.

Svojevremeno velika nada crnogorske košarke Vladimir Dašić želi da se vrati košarci. Nekadašnji košarkaš Budućunosti i Reala nalazi se na probi u Zadru.

Tridesetogodišnji Dašić je prošle sezone imao tešku povredu koljena, ali sad je spreman i želi da se nametne treneru Zadra Anti Nazoru.

“Sretan sam što sam ovdje i ako sve prođe dobro nadam se da ću biti dio ekipe i pokazati ono što najbolje radim. Koljeno je jako dobro, potpuno oporavljeno i napravio sam doslovno sve što je bilo moguće od alternativne i opštee medicine, terapija i postupnog treniranja da bi se čim prije vratio na parkete i u takmičarsku formu”, rekao je Dašić za KKZadar.net

Dolazak u Zadar, Dašić vidi kao idealnu priliku da se vrati košarci na najbolji mogući način.

‘’Zna se što je Zadar u košarci i kakvi su ciljevi postavljeni ovdje svaku sezonu. Mogu samo reći da novac nikako nije motiv zbog kojeg sam ovde. Imam 30 godina. Potpuno sam spreman, možda i najspremniji u karijeri. Spreman sam krenuti od nule. Nametnuti se i svojim trudom i zalaganjem izboriti mjesto u ekipi. Ponavljam još jednom i dalje me muči činjenica da nisam pokazao ni 30 posto onoga što mogu. Neću se smiriti dok ne pokažem mnogo više od toga.Ponovo se osjećam kao u djetinjstvu, kada mi je košarka bila sve u životu”.

U dosadašnjoj karijeri Dašić je nosio dresove Real Madrida, Gran Kanarije, Rome, Bešiktaša, a u ABA ligi igrao je za Budućnost i Olimpiju.

foto:KKZadar.net

About The Author

Možda ste propustili