DANAS ČASTE MITAR I TADIĆ! Napunite džepove uz njih i Meridian!

Dan D za Srbiju! Pred “orlovima” je nevjerovatan zadatak: moraju da pobijede Brazil! A, kvota na njih je najbolja u Meridianu- ČAK 8.00!

SJAJNE KVOTE ZA PRVIH 10 MINUTA

Aleksandar Mitrović je u prethodnom meču sjajno počeo – postigao je gol u petom minutu i tako obradovao sve navijače. Sada je kvota 40 na vođstvo Srbije u prvih pet minuta, a za vođstvo Krstajićevog tima u prvih 10 minuta dobićeš kvotu 15!

MITROVIĆ ČASTI

Napadač Fulama i reprezentacije Srbije zato danas časti. Mnogi gledaju u njega i vjeruju da može Srbiji da donese pobjedu – a ako se to desi možete ozbiljno da napunite džepove u Meridianu!

ASISTENCIJE DONOSE SJANE DOBITKE

Dušan Tadić i Mitrović su bili ubitačan tandem, kako tokom kvalifikacija, tako i na samom prvenstvu , a sa druge strane vjerovatno najveća opasnost prijeti od Kutinja koji je sjajan na ovom prvenstvu. Ako Kutinjo i Tadić asistiraju po jednom, takođe te čeka sjajan dobitak!

KLADI SE NA VAR

Na prethodnom meču “orlovi” su brutalno pokradeni, ali Meridian je za razliku od Feliksa Briha dosudio penal. Ova kladionica je isplatila sve tikete sa opkadom na penal na ovom meču, a sada su otišli korak dalje.

Prvi put u istoriji klađenja, ne samo na ovim prostorima nego i globalno – možeš da se kladiš na VAR. Ako sudija na meču Srbije i Brazila iskoristi VAR, UTROSTRUČI svoj ulog!

About The Author

Možda ste propustili