Čađo u posjeti Vladi Republike Srpske

Ministarka porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović ugostila je reprezentativka Srbije Sašu Čađo i poželela joj puno sreće pred Evropsko prvenstvo 2019, čiji su domaćini Srbija i Letonija.

Ministar porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović, razgovarala je sa reprezentativkom Srbije u košarci, Sašom Čađo o karijeri i planovima za budućnost ove uspješne banjalučke košarkašice.

Davidovićeva je izrazila zadovoljstvo što mladi uspješni sportisti sa ovih prostora ostvaruju uspjeh na evropskoj i svjetskoj sportskoj sceni i imaju uspješnu reprezentativnu karijeru.

“Saša je pravi primjer koji bi mladi ljudi trebalo da slijede, jer je prošla jedan pravi sportski put stepenicu po stepenicu i došla do uspjeha svojim radom i trudom. Posebno mi je zadovoljstvo što je prošla kroz Male olimpijske igre, što je potvrda da je to takmičenje poligon za uspjeh“, naglasila je Davidovićeva.

Saša Čađo je istakla da su Male olimpijske igre odličan projekat koji mladim sportistima pruža sjajnu priliku da se razvijaju te da je ona uspješno igrala košarku i u osnovnoj i u srednjoj školi i bila prvak sa svojom ekipom. Naglasila je da uvijek rado dolazi u svoj rodni grad i da s ponosom predstavalja Republiku Srpsku na svjetskoj sportskoj sceni.

foto:kss

About The Author

Možda ste propustili