BRANKO GRAHOVAC: RUSIJA ĆE DALEKO DOGURATI

Gost Meridianove emisije “Intervju sa poznatima” bio je Branko Grahovac, dugogodišnji golman rumunskog Ocelula, Zete, Željezničara, čačanskog Borca i brojnih drugih klubova.

Sa prvim i jedinim golmanom iz Republike Srpske, koji je branio u Ligi šampiona, razgovarali smo o Mundijalu: prognozama, favoritima za osvajanje trofeja, ali i njegovoj sjajnoj karijeri.

MEGA KVOTE

Na Grahovca je, do sada na Svjetskom prvenstvu, najveći utisak ostavila Rusija, koja, kako kaže, ima kompaktnu i uigranu ekipu. Kao pojedinca, izdvojio je Kristijana Ronalda, majstora koji je odigrao vrhunsku utakmicu protiv jedne od najmoćnih ekipa i odbrana na svijetu- Španije.

“Ronaldo je dao tri gola Španiji na prvoj utakmici. Ako se po jutru dan poznaje, onda bi on trebalo da bude i najbolji strelac, i najbolji igrač na ovom Svjetskom prvenstvu”, ističe Branko.

FIFA 2018

S obzirom na to da je u toku rana faza takmičenja, te da se ekipe još razigravaju, Grahovac ne može jasno da prognozira ko bi mogao da osvoji Mundijal, ali ipak ima svoje favorite.

“Pored Španije i Portugala, moram da izdvojim Rusiju. Ona je ta koja već duži niz godina igra sa istim igračima i mislim da će daleko dogurati- usudio bih se reći da su glavni favoriti za osvajanje”, dodaje on.

Kakav je osjećaj dobiti priznanje za najboljeg golmana u istoriji Ocelula, kako je bilo igrati na jubilarnoj utakmici ser Aleksa Fergusona i šta još ima da kaže o Svjetskom prvenstvu i golmanima na Mundijalu, poslušajte u nastavku…

https://www.youtube.com/watch?v=gaz6DXQZyiw

About The Author

Možda ste propustili