Borac:Za Saru 2.540 km

Košarkaški klub Borac je na trećoj utakmici finalne serije prikupio ukupno 2.540 konvertibilnih maraka pomoći za Saru Vujinović koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Utakmica između Borca i Leotara imala je humanitarni karakter, pa će prihod od ulaznica (1.340 maraka) zajedno sa novcem koji je prikupljen kroz kutije za donaciju (1.200 maraka) biti uplaćen na račun njenog oca Darka Vujinovića.

“Kao organizatori utakmice potrudili smo se da događaj privuče što veću pažnju kako bismo prikupili što više novčanih sredstava. Atmosfera u Boriku je bila sjajna. Zahvalnost na tome dugujemo svim učesnicima (muzički program, maskota Borko), koji su volonterski odradili svoj dio posla, rukovodstvu SD Borik koje uvijek nastoji da nam izađe u susret, kao i publici i navijačima koji su Borac vodili do nove pobjede”, saopšteno je iz KK Borac.

Iz kluba su istakli da im je bilo zadovoljstvo provesti veče sa Sarom i Darkom i skrenutni pažnju na njihov problem

“Nadamo se da će se pronaći dovoljan broj ljudi koji shvata situaciju u kojoj se nalaze i određenom donacijom doprinjeti realizaciji planiranog cilja, odnosno nabavku adekvatnog prevoznog sredstva”.

foto:OKK Borac

About The Author

Možda ste propustili