Borac i Bratunac: Ima još da se igra

Izjave iz OKK Borac i KK Bratunac poslije treće utakmice finala.

Bratunac je napravio brejk, pošto je u Boriku pobijedio Borac 84:77, u trećoj utakmici finala. sada vode 2.1 u seriji u na domećem parketu mogu do titule šampiona.

Trener Bratunca Milivoje Mlađenović ne podliježe euforiji.

“Ništa još nije gotovo. Borac je kvalitetna ekipa, a ja ću nastojati da motivišem svoje momke da se ne opuste kod kuće i da ozbiljno odigraju cijelu utakmicu. Kada smo u polufinalu pobijedili Leotar, prvoplasirani tim iz ligaškog dijela takmičenja, rekao sam da smo jači od Borca. Nadam se pobjedi”, rekao je Milivoje Mlađenović, trener Bratunca.

Ttrener Borca Marko Taušan, vjerune da njegova ekipa može da slavi u Bratuncu.

“U završnici je Erkić koji nije poseban šuter pogodio trojku, prije njega i Kovač, i to nas je malo iznenadilo u skautingu. Moglo je da bude i drugačije, ali zaslužena pobjeda Bratunca. Mislim da i dalje i mi i oni imamo iste šanse za titulu. I u polufinalnoj seriji protiv Sokoca smo bili u deficitu, gubili smo 0:1, pa smo preokrenuli. Vjerujem da možemo izboriti petu utakmicu, pa šta bude u petom meču u Banjaluci”, rekao je Taušan.

Četvrta utakmica će biti igrana u Bratuncu, a kad još se ne zna. Dvorana je zauzeta zbog manifestacije Đurđevdanski dani sporta.

foto:kosarka24.ba

 

About The Author

Možda ste propustili