Bokan: Igre ispod očekivanja, podrška Džikiću

Predsjednik Budućnosti Dragan Bokan o dosadašnjem dijelu sezone.

Aktuelni šampion ABA lige u dosadašnjem toku sezone je na učinku od pet pobjeda i dva poraza u ABA ligi dok u Evroligi nisu zabiljužili nijednu pobjedu. Poraženi su šest puta.

Poslije sjednice Upravnog odbora kluba obratio se predsjednik Dragan Bokan, koji je rekao kao nisu zadovoljni rezultatima, ali da trener ostaje.

“Upravni odbor nije zadovoljan postignutim rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Donijeli smo odluku da bez obzira na loše rezultate damo podršku stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Džikićem i igračima. Konstatovali smo da većina igrača igra ispod očekivanja. Pritom ne mislim samo na pojačanja, već i na igrače koji su sa nama bili u prethodnoj sezoni, a koji ove godine imaju veću nadoknadu. Najveći problem je sam pristup igri”, rekao je Bokan.

Najavio je promjene u igračkom kadru.

“Odluka upravnog odbora je da da šansu stručnom štabu da se pojačavanjem igračkog kadra vrati na pobjedničku stazu. Kako sada stvari stoje, o eventualnim promjenama ćemo vas informisati na narednoj pres konferenciji, najvjerovatnije već u srijedu. Svi dobro znamo da brza rešenja nisu uvijek i najbolja rješenja. Činjenica je da smo svi nezadovoljni, ali je veoma nezahvalan momenat za dovođenje pojačanja. Svjesni smo odgovornosti koju imamo pred našim navijačima i cjelokupnom košarkaškom javnošću, kao i toga da ne treba da urušimo ono što smo do sada stvorili. Pomno ćemo pratiti dalja dešavanja u klubu i biti spremni da brzo reagujemo”, dodao je Bokan.

foto:KK Budućnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili