Bogdan: Mora da se vodi profesionalan život (VIDEO)

Bogdan Bogdanović govorio za RTS.

Bogdan Bogdanović je u majici Grobari Čikago, nakon utakmice protiv Bulsa odgovarao na pitanja novinara RTS-a.Prethodno se slikao sa srpskim navijalima u Junajted centru.

“Uvijek je dobro kada se pobijedi. Ja sam tako naučio da igram, uvijek je bolja atmosfera kada se trijumfuje. Pritisli su nas po cijelom terenu, a nama je ovo bila posljednja utakmica na proputovanju od devet dana. Ti mečevi su najteži. Napredovali smo u odnosu na prošlu sezonu jer sada dobijamo i te utakmice”, rekao je Bogdanović, čiji je Sakramento na učinku 14 pobjeda i  12 poraza.

Bogdanović je pobornik timske igre kakvu sada pokazuje i Sakramento.

“Male su razlike između velikih timova i nešto slabijih. A ta razlika je u međusobnom povjerenju saigrača i timskoj igri, jer je kvalitet igrača u ovoj ligi nevjerovatan, svako može da pobijedi bilo koga. Bitno je napraviti taj izuzetak i igrati kao tim”.

Bogdanović je u ovoj sezoni oborio rekord NBA karijere po broju postignutih poena na jednom meču.

“Lijepo je kada ja odigram, ali me pobjede “voze”. Svaka utakmica je teška za nas, a mi učimo iz svakog meča. Teška su putovanja u NBA, igra se svaku drugu-treću noć. Mora da se vodi baš profesionalan život”.

Utakmicu u Čikagu posmatrao je i Veljko Paunović trener ekipe Čikago Fajer, koji je poslije meča proveo vrijeme sa Bogdanovićem, Bjelicom, Divcom i Stojakovićem.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpcxwCudjGQ

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili