Alimpijević o promjenama u ekipi i ambicijama

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pred start Superlige Srbije.

Alimpijević je govorio o promjena u ekipi, odnosno dolasku Radanova i Čovića.

Dolaskom Alekse Radanova i Filipa Čovića želimo da unesemo kvalitet, da osvježimo krv. Želim da budemo bliži ostvarivanju ciljeva koje imamo“, rekao je Alimpijević.

O odlasku Dilana Enisa:

“Nije radio ono što je zamišljeno. Nije stvar u Enisu, već u bilo kom igraču. Nije shvatio kolika je žrtva potrebna za igranje u Zvezdi i da nije bitan ličan učinak već uticaj na ekipu. Dilan je veliki profesionalac, dobar igrač, vidio sam da je našao klub i želim mu mnogo sreće”, dodao je Alimpijević.

O statusu Milka Bjelice:

“Biće poznato danas ili sutra. Nije tajna da je neke utakmice odigrao ispod nivoa igrača sa tako vrhunskom karijerom i sa kontinuitetom od devet ili deset godina u Evroligi. Bio je ispod nivoa i treba konkretizovati stvari u narednim danima“.

Rekao je da Feldin i Ročesti ostaju.

“Obojica ostaju i nema smisla komentarisati svaki naslov. Ročesti ima dobru sezonu i značajnu ulogu i nema ‘izlaz’ iz ugovora. Čini mi se da smo obostrano srećni, a kruna bi i za nas i za njega bila titula šampiona Srbije”.

Zvezda je izgubila Kup i ABA ligu, ostaje još Superliga za spas sezone.

“Crvena zvezda ulazi u ovo takmičenje sa namjerom da ga osvoji, ali i druge ekipe žele da dođu do tog cilja. Prije svih Partizan, koji je u prethodnom periodu pokazao da ima osnova da se bori za trofej”, rekao je Alimpijević.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili