Ako znaš ko će uzeti medalju – naplati to uz bonus kvote u Meridianu!

Engleska nije uspjela da “vrati fudbal kući”, a Belgijanci ipak neće prvi put u istoriji osvojiti titulu šampiona svijeta. Ostaje pitanje ko ima veću motivaciju da osvoji treće mjesto? Ko god da je tvoj favorit – najbolju kvotu na njega će ti dati Meridian!

U okviru Meridianovih bonus kvota, pobjeda Belgije je čak 2.59! To sigurno nećeš naći ni u jednoj drugoj kladionici. Ako znaš da se Belgiji vraća Menije i da će sada biti kompletniovo je kvota koju moraš iskoristiti.

Ako, ipak, vjeruješ da će Geret Sautgejt i njegovi momci uspjeti da kući donesu bar bronzu, dobićeš još bolju ponudu. Kvota na “Gordi albion” je 3.53!

Na ovom meču će se sastati i dva najbolja strijelca Svjetskog prvenstva – Romelu Lukaku i Hari Kejn. Njih dvojica su zaista nosili svoj tim ka pobjedama u dosadašnjem dijelu prvenstva, a ako ih upariš u Meridianu – kvota je fenomenalna!

VAR je inovacija ovog SP, ali i u klađenju. Meridian je prvi na svijetu pokrenuo klađenje na korišćenje VAR tehnologije! To nije sve – kvote su nikad veće! Ako na nekom od mečeva sudija dva puta iskoristi VAR – možeš ŠEST PUTA da uvećaš svoj ulog, a kvota na korišćenje VAR-a po jednom na meču za treće mjesto i u finalu je 5.00.

Ono po čemu će ovo prvenstvo biti upamćeno je i neizvjesnost! Hrvati su tri puta prolazili dalje u nokaut fazi tako što su igrali produžetke ili šutirali penale, a kvota na produžetke u posljednja dva meča Svjetskog prvenstva u Meridianu je 14!

foto:fifa

About The Author

Možda ste propustili