Ako se fudbal stvarno vrati kući – Meridian će te sjajno isplatiti!

Ako se fudbal stvarno vrati kući – Meridian će te sjajno isplatiti!

Euforija oko Svjetskog prvenstva u Engleskoj je nevjerovatna i svi jedva čekaju meč “Gordog Albiona” sa Švedskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. A, ako Englezi stvarno prođu dalje i osvoje Mundijal – tiket u Meridianu može da ti donese OGROMAN DOBITAK.

Jasno je da je Engleska veliki favorit u meču sa Šveđanima, a jedino u Meridianu možeš da nađeš KVOTU 2.26 NA TIM GERETA SAUTGEJTA.

Šveđani su do sada imali sreće sa žrijebom i rezultatima koji su im se poklopili, ali su se pokazali i kao tvrda i disciplinovana ekipa, koja očigledno bolje funkcioniše bez Zlatana Ibrahimovića.

Sada je udarna igla Švedske Markus Berg, ali upravo je napad dio tima gdje je Engleska mnogo jača.

Hari Kejn je ubjedljivo najbolji strijelac Svjetskog prvenstva, sa do sada postignutih šest golova.

Meridian je u svojoj specijalnoj ponudi iskombinovao ova dva napadača. Ako obojica daju gol KVOTA JE 9.00!

Meridian je poznat kao jedina kladionica u kojoj možeš da se kladiš na VAR, a ako se na ovom meču dva puta iskoristi video tehnologija možeš da UPETOSTRUČIŠ SVOJ ULOG!

Englezi već dugo pjevaju da se “fudbal vraća kući” i vjeruju da upravo ovaj tim može da prvi put poslije 1966. godine vrati titulu šampiona u kolijevku fudbala, KVOTA NA TO JE 5.00.

A, kada je u pitanju drugi meč dana – duel između Rusije i Hrvatske, samo u Meridianu imaš razlog više da se kladiš na Ruse. Ako na tiket staviš prolaz Rusije dalje, a Hrvatska pobijedi na penale – ova kladionica VRAĆA NOVAC!

Ovu SJAJNU PONUDU nađi samo u Meridianu! Trk do kladionice!

About The Author

Možda ste propustili