Englezi počinju borbom za trofej, a u Meridianu ne moraš da se izboriš za odličnu kvotu!

Uvijek je zanimljivo kada samo jedna utakmica znači i trofej za njenog pobjednika! Takav slučaj će biti u Engleskoj, kada na teren istrče Čelsi i Mančester siti. Biće to prva zvanična utakmica premijerligaških klubova u domaćim okvirima u novoj sezoni. I možda će te iznenaditi kvote u Meridianu!

Mančester siti je titulu osvojio na veoma dominantan način i sada su sa razlogom favoriti i u ovom meču! Njihov jak sastav je tokom ljeta dodatno pojačan dolaskom Rijada Mareza, ključnog čovjeka za Lesterovo osvajanje titule. Zato kvota 2.17 na ’’Građane’’ ne treba da čudi.

Ako uzmemo u obzir da su prethodne sezone bili veoma efikasni, a da sada imaju i pojačanje, očekujemo i golove na ovom susretu! Kvota da će ih biti najmanje četiri je 2.80, a kvota da će samo Mančester siti postići četiri pogotka je nevjerovatnih 10.00!

Nije Čelsi bez šansi, pogotovo ako računamo na to da je sam početak sezone. Postoji šansa da Gvardiolina mašinerija još nije dobro podešena, pa će tim iz Londona to probati da iskoristi. Možda već u ranoj fazi meča, na prepad!

Kvota da će Čelsi voditi nakon prvih deset minuta igre je 9.00, a da će ekipa sa Stamford Bridža prva postići gol u meču Komjuniti šilda je 2.30! Ne zvuči loše? I Sari je poznat po atraktivnom i veoma efikasnom fudbalu, biće ovo Čelsi koji voli da napadne protivnika!

Sari je iz Napulja u London doveo i čovjeka koji će u narednoj sezoni graditi igru Čelsija. Žoržinjo će biti standardan u Sarijevom timu i očekuje se da ima veliki uticaj na igru. Kakav će biti njegov uticaj na ovaj meč? Sudeći po kvoti 8.50 ne bi trebalo da zatrese mrežu Edersona.

Od koga onda da očekujemo golove? Izbor je jako velik! Naravno, predvodi ga Serhio Aguero, čovjek koji je godinama najbolji strijelac Mančester sitija. On duplira ulog jednim postignutim golom. Prate ga saigrači Gabrijel Žesus (2.20) i Rahim Sterling (2.60). Tek onda idu Čelsijeve nade, Morata i Bašuaji, sa kvotom 2.70!

Na utakmicama koje donose trofej često viđamo i mnogo prekršaja. Kvota da će sudija Džon Mos dosuditi penal na ovom meču je 3.50, a kvota da ćemo već u prvom meču vidjeti i crveni karton je 4.50! Na posljednjih pet međusobnih susreta viđena su dva penala i tri crvena kartona!

Naravno, možeš da se kladiš i na tačan rezultat ovog meča, ali i da iskombinuješ nekoliko igara istovremeno! Za sve ono što nema u standardnoj ponudi, zna se- traži od Meridiana slobodnu igru! A, igra se ovog vikenda i niželigaški fudbal u Engleskoj pa ti rastu šanse da napraviš odličan tiket!

foto:bbc

About The Author

Možda ste propustili