Počela nova NBA sezona: Reflektori usmjereni na Boston i Los Anđeles

Istorijska noć.
Džejmsi

printscreen

Počela je nova sezona NBA lige.

U prvom meču nove sezone aktuelni šampion Boston Seltiks je na domaćem terenu pobijedio Nju Jork Nikse 132:109. Domaćin je ubacio čak 29 trojki i izjednačio rekord NBA lige. Imali su još 12 pokušaja da postave novi, ali su bili neprecizni.

Džejson Tejtum je bio najefikasniji sa 37 poena, Derik Vajt je dao 24, Džejlen Braun 23, Džru Holidej 18, a Al Horford 11 poena. Najefikasniji u redovima Njujorka bili su Džejlen Branson i Majls Mekbrajd sa po 22 poena.

Istrijska noć i u Los Anđelesu. Prvi put u istroiji lige na terenu u jednoj ekipi našli su se otac i sin. Lebron i Broni Džejms zaigrali su u dresu Los Anđeles Lejkersa protiv Minesote.

”Taj momenat, kada smo zajedno prišli zapisničkom stolu i prijavili ulazak u igru, to je nešto što nikada neću da zaboravim. Bez obzira na to koliko godina imam, koliko sam uspomena već stvorio i neke od njih će početi da blijede, ovaj trenutak nikad neću zaboraviti”, rekao je Lebron Džejms.

”Trudio sam se da ne razmišljam o svemu što se dešava oko mene i probao sam da se fokusiram samo na to da uđem na teren kao ruki i da ne uprskam. Osjetio sam veliku energiju i zahvalan sam navijačima zbog podrške koju su dali mom ocu i meni”, poručio je Broni Džejms.

Lejkersi su pobijedil Minesotu 110:103. Lebron je meč završio sa 16 poena, dok se Broni nije upisao u strijelce.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author