Ife Lundberg: Nema izgovora za poraz

Lunberg nakon poraza.
Ife Lundberg

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Ife Lundberg samokritičan nakon poraza od Baskonije.

Partizan je novu sezonu počeo gostujućim porazom od Baskonije. Ife Lundberg je preuzimao odgovrnost u trenucima kada se meč “lomio”, ali nije bio uspješan. Meč je završio sa 10 postignutih poena.

“Uvijek je teško na početku kada si na gostovanju. Mi i dalje gradimo novi tim, ali nema izgovora za poraz, morali smo bolje da odigramo”, rekao je Ife Lundberg za Mozzart Sport poslije utakmice.

Ono što je prethodnih sezona radio Kevin Panter u ekipi Željka Obradovića, sada je pokušao Ife Lundberg, ali u dosta drugačijem stilu. Sadašnji bek Partizana sve svoje poene postiže sa znatno manje driblinga u odnosu na Pantera, pa se čini da je svaki pokret opasniji, samo sada sve to mora da postane konstanta u igri Partizana… Da saigrači pronađu Lundberga bez previše panike kako bi on hladnokrvno rešio neke situacije koje je do sada u karijeri pokazao da može.

“Moramo da shvatimo da svaki posjed lopte mnogo znači u Evroligi, ali kako bude vrijeme prolazilo bićemo bolji. Posebno kako budemo provodili više vremena zajedno na parketu. Počeli smo da gubimo lopte, nismo igrali pametno. Iz svega toga oni su postigli previše lakih poena, a to protiv Baskonije jednostavno ne smiješ da radiš.

Talentovani su. Na kraju krajeva, energija je bila tu i to je pozitivno, ali je bilo nekih loših stvari u napadu i odbrani i to je ono što moramo da popravimo i mislim da ćemo to uraditi”, dodao je Lundberg.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author