Može li Francuska šokirati SAD? Meridian ima najveću kvotu na pobjedu Trikolora

Najbolje kvote
Meridian


Danas ćemo prisustvovati završnici košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama, a kladionica Meridian ima najveće kvote i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo danas, iskoristi posebnu ponudu – 100% casback. Singluj na utakmicu Njemačka – Srbija, ako ti tiket ne prođe, Meridian ti vraća uloženi novac. Odigraj odmah jer ne možeš biti na gubitku.

Ako još nemaš nalog u Meridianu, vrijeme je da to promijeniš.

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Registruj se OVDJE i startuj jače nego ikada.

FRANCUSKA – SAD – 1 (10.00) 2 (1.05)

Francuska je na sveopšte iznenađenje uspjela da stigne do finala Olimpijskih igara u košarci. Nakon grupne faze je izgledalo da se “Trikolori” raspadaju po šavovima. Veteran Evan Fournier je u medijima čak i prozivao selektora Vincenta Colleta, na što mu je ovaj javno odgovorio i izgledalo je da povratka nema. Međutim, sve to je ujedinilo Francuze i oni su u nokaut fazi eliminisali Kanadu i Njemačku.

Sjedinjene Američke Države su do finala došle nakon velikog preokreta protiv Srbije. Na početku četvrte četvrtine, LeBron James i saigrači su gubili dvocifrenom razlikom od “Orlova”, ali u finišu utakmicu su pokazali klasu. Steph Curry je bio izvanredan sa devet pogođenih trojki, a bitnu rolu je imao i Joel Embiid. I u finalu važe za apsolutne favorite i sve osim njihovog trijumfa će biti ogromno iznenađenje.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Bet Builder” je igra koja vam omogućava da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu. Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima ovu igru i to je još jedan razloga zašto bi trebalo da se kladite u Meridianu ako volite košarku.

Ako bi sa utakmice Francuska-SAD odlučili da odigrate npr. sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

  • Manje od 175.5 poena na utakmici
  • Manje od 90.5 poena u prvom poluvremenu
  • SAD postiže manje od 94.5 poena na utakmici
  • LeBron James postiže 14+ poena na utakmici
  • Evan Fournier postiže 2+ trojki na utakmici

Kvota bi bila 7.57!

NJEMAČKA – SRBIJA – 1 (2.05) 2 (1.85)

U ranijem terminu od 11h, Njemačka i Srbija će se nadmetati za bronzanu medalju. Ove dvije selekcije su igrale jedna protiv druge u finalu Svjetskog prvenstva prije tačno jednu godinu i tada su izabranici Gordona Herberta izašli kao pobjednici. Njemačka se nadala da će stići do finala i okršaja protiv SAD-a, ali u potpunosti im je zakazao napad u četvrtak.

Srbija će morati prije svega psihički da se oporavi. Imali su istorijsku šansu da savladaju SAD na Olimpijskim igrama i sitni detalji su ih dijelili od toga. Na selektoru Svetislavu Pešiću će biti veliki zadatak da spremi svoju ekipu jer “Orlovi” na papiru imaju veći kvalitet od Njemačke i ako uspiju da ponove sličan meč kao protiv SAD-a, imaće veliku šansu da se vrate kući sa medaljom oko vrata.

Kladionica Meridian je specifična i po tome što je jedina koja nudi 10 različitih granica na poene svakog igrača, a u ponudi je veliki broj granica na skokove, asistencije i trojke.

Centralna granica poena na Nikolu Jokića je 20.5, a kvota na više je 1.90. Ukoliko očekujete da superstar Denver Nuggetsa zablista protiv Njemačke, onda npr. tu granicu možete pomjeriti na 22.5 i odigrati više po kvoti 2.30.

Identična je stvar i sa ostalim igrama. Centralna granica Dennisa Schrodera na broj asistencija je 7.5. Ako odigrate da će Schroder imati dvocifren broj asistencija (10+), kvota je 3.10. Primamljivo izgleda i klađenje na to da će Bogdan Bogdanović ubaciti 4+ trojki pošto je kvota na tu igru 2.25.

Osim najjačim kvotama i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

About The Author