Marko Gudurić: Partizan je napravio sjajan posao

Marko Gudurić

foto: FIBA

Marko Gudurić nakon pobjede protiv Južnog Sudana.

Srbija je u posljednjem meču grupne faze na Olimpijskim igrama pobijedila Južni Sudan 96:85 u finički izuzetno zahtjevnoj utakmici.

“Sjajno je sve to. Igrali smo protiv njih i na Svjetskom prvenstvu prošle godine i dobar su protivnik, predstavljaju svoju zemlju najbolje što mogu i treba da budu ponosni na sve to. Dobro je imati još jednu kvalitetnu reprezentaciju na turniru”, rekao je Marko Gudurić.

Imao je zadatak da brani Karlika Džonsa, koji je odigrao svih 40 minuta, a susret je završio sa 17 poena, 10 asistencija i pet skokova.

“Dao sam sve od sebe da ga čuvam i mislim da sam bio dosta čvrst prema njemu. To je moj posao, srećan sam što smo pobijedili. Karlik je sjajan igrač i svi smo to vidjeli, svi to znamo. Večeras je igrao svih 40 minuta. Sjajan posao Partizana mislim da su srećni što nije otišao u NBA.

Mnogo se pričalo o njemu poslije triple-doubla protiv SAD, ali mislim da će biti baš dobar u Evroligi. Naravno, gledaću ga u Partizanu. Gledam sve srpske timove, uvijek. Gledam sve utakmice”, završio je bek Fenerbahčea.

Srbija u četvrtfinalu ide na Australiju.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author