Zvezdan Mitrović novi trener Cedevita Olimpije

Mitrović preuzeo Cedevita Olimpiju.
Zvezdan Mitrović

foto:FIBA

Zvezdan Mitrović novi je trener šampiona Slovenije Cedevita Olimpije.

Dana nakon osvajanja titule šampiona Slovenije u Cedevita Oimpijiji su se zahvalili Zoranu Martiću i objavili kako je novi trener ekipe Zvezdan Mitrović, koji je ovu sezonu počeo na klupi Galatasaraja.

„Zadovoljan sam potpisivanjem ugovora sa Cedevitom Olimpijom, prisutan je dobar osjećaj, entuzijazam i motivacija. Ujedno se vraćam u regionalnu ligu, koju sam upoznao prije 20 godina, kao pomoćni trener u Budućnosti, i naravno u Evokupu, gdje sam ostavio lijep trag. Moramo da sastavimo kvalitetan tim, prvenstveno sastavljen od kvalitetnih igrača, momaka sa dobrim karakterom koji bi svojim zalaganjem, svojim stavom, a na kraju i pobjedama, napravili dobar rezultat i time privukli navijače u halu . Osnovni cilj je da se publika vrati u halu, da gleda košarku i da uživa u košarci“, rekao je Zvezdan Mitrović prilikom potpisivanja ugovora sa Cedevitom Olimpijom.

„Prioritet je odabir kvalitetnih ljudi, dobrog karaktera, koje povezuje dobra hemija i na taj način se može postići dobar rezultat. Pozivam navijače da dođu i podrže nas u što većem broju. U svoje i u ime svog stručnog štaba mogu da garantujem da ćemo dati maksimum i da ćemo pokušati da vratimo Cedevitu Olimpiju na pobjednički put, posebno u evropskom takmičenju.

Učinićemo sve da bude zanimljivo za praćenje, a uz podršku navijača sve će sigurno biti mnogo lakše. Košarka se igra za navijače, želimo da dođu na utakmicu i uživaju u našoj igri, ali u isto vrijeme da nas ohrabre i da budemo zajedno u ovome. Garantujem dobar odnos, a uz dobru podršku i organizaciju uspjećemo da ostvarimo dobre rezultate“.

Mitrović je u karijeri vodio Budućnost, Monako, Asvel, Galatasaraj, Himik, Budivljenik, Azovmaš, a bio je i selektor Crne Gore.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author