(VIDEO) Jokić: Sjajano je što Srbi dolaze na utakmice

foto: printscreen

Denver i Majami će noćas odigrati treći meč finalne serije NBA lige. Pred novi meč pred novinare je izašao Nikola Jokić.

Trenutno je 1:1 u finalnoj seriji, koja se preselila u Majami. Nikola Jokić najveća zvijezda Denvera izašao je pred novinare i dobio pitanje na srpskom jeziku i oduševio se.

“Sjajno je da čujemo naš jezik. Pobijedili su nas prošlu utakmicu, gdje su stvarno bili bolji od nas. Nadam se da ćemo za ovu utakmicu da popravimo komunikaciju na terenu najviše i da ćemo biti mnogo bolji defanzivno, a samim tim ako napravimo nekoliko odbrana zaredom, imaćemo prilike da trčimo malo više u napadu, da ubrzamo igru što će nam pomoći” , rekao je Nikola Jokić.

Uslijedilo je pitanje koliko mu znače srpski navijači.

“Što se tiče navijača, srpski navijači dolaze na utakmice i donose zastave i pričaju sa mnom i sjajno kada se vidi koliko Srba dolazi na utakmice i navija za mene, to je veoma lijepo i lijepo je igrati pred njima”, kaže Jokić.

Novinare je zanimalo i da li gleda druge sportove i sportiste.

“Samo igram košarku, nemam inspiraciju od drugih igrača mogu da im se divim i poštujem, ali to su drugi sportovi i ma koliko bilo super da ih upoznam nisu mi inspiracija”, rekao je Jokić.

Treći me finala na programu je u noći između srijede i četvrtka od 2 časa i 30 minuta.

About The Author