Ljulj: Beograd lud za košarkom

Serhio Ljulj o predstojećem Fajnal foru u Beogradu.

Jedan od najboljih igrača Reala i Evrolige Serhio Ljulj vratio se da pomogne saigračima u finišu sezone.Sjajni španski košarkaš se oporavio poslije teške povrede. Željno iščekuje duel u polufinalu protiv CSKA iz Moskve.

“Veoma sam srećan što sam se vratio i što je ekipa uspjela da se plasira na fajnal for. To je bio jedan od naših ciljeva na startu sezone, koji smo i ispunili. Zahvalan sam navijačima koji su me podržavali, kao i svima koji su omogućili da se vratim na teren. Da nije bilo njih ne bih mogao da igram i uživam u košarci”, rekao je Ljulj i nastavio:

“Protiv CSKA će biti težak meč, veoma zahtijevan. Oni imaju sjajan tim, koji je dominirao regularnim dijelom sezone. Snažni su, atlete, odlični u odbrani. Moramo da odigramo veoma dobro da bismo došli do još jednog finala Evrolige. Igranje na fajnal foru je posebno samo po sebi. Sve se odigrava u tri dana – polufinale i finale. Ti trenuci su zaista posebni. Ove godine igramo u Beogradu, gradu koji je lud za košarkom. Srpski navijači vole košarku i siguran sam da ćemo igrati u sjajnoj atmosferi. Pred nama je najvažniji trofej u sezoni i mi moramo da budemo spremni”, dodao je Ljulj.

Fajnal for Evrolige počinje 18. maja polufinalnim duelima Real – CSKA i Fenerbahče – Žalgiris.

foto:euroleague.net

About The Author

Možda ste propustili