Igokea na pobjedu u Čačku

Jošilo

foto: Igokea mtel/Marija Vuruna

Igokea u 16. kolu ABA lige gostuje kod Borca u Čačku. Na ovom meču debitovaće trener Vladimir Jovanović

Iza ekipa Igokee je pet poraza u nizu u regionalnom takmičenju i trenutno su na učinku pet pobjeda i 10 poeraza. Plej of zona nije daleko, ali sa druge strane ni zona ekipa koje se brinu za opastanak nije daleko, tako da je meč u Čačaku izuzetno važan. Na ovom meču debitovaće novi trener Igokee Vladimir Jovanović.

“Očekuje nas gostovanje u Čačku, oni su uz prmjenu trenera i nekih igrača podigli nivo igre, i došli do nekih pobjeda. Posebno su nezgodni na domaćem terenu i biće to jedna utakmica zahtjevna za nas, međutim mi smo trenirali dobro ovih nekoliko treninga te očekujem rekaciju, dobru energiju i kvalitet koji neosporno ekipa ima i nadam se dobroj igri i pozitivnom rezultatu u Čačku“, rekao je Jovanović.

Tradicija je na strani Igokee. U dosadašnjih pet susreta imaju svih pet pobjeda. Marko Jošilo kapiten Igokee vjeruje da će ekipa prekinuti niz poraza.

Ne očekujemo ni malo laku utakmicu, oni se bore za opstanak dok mi imamo pet pobjeda i želimo šestu pobjedu i želimo da izađemo iz loše serije. Mislim da smo dobo radili u prethodnom periodu, i da uz pravi pristup i pravu energiju imamo čemu da se nadamo u Čačku. Ponavljam, očekujem tešku utakmicu u Čačku i neće biti ni malo lako, biće to čvrsta utakmica u kojoj očekujem da ćemo podići nivo igre i nadamo se pobjedi.”

Utakmica Borac – Igokea na programu je u nedjelju od 17 časova.

About The Author