Pobjede Budućnosti, Leotara i Bosne

Budućnost

foto: KK Budućnost Prolab

Budućnost, Leotar i Bosna pobjedama zatvorili 11. kolo Lige BiH.

Budućnost je bila i više nego ubjedljiva na domaćem parketu, na kojem je sa 106:78 savladala Mladost iz Mrkonjić Grada. Za domaći tim ovo je bila osam pobjeda, a za goste deseti poraz. Prvo ime susreta bio je Milivoje Božović sa 28 poena i 15 skokova, Rako Gutalj je ubacio 19, a Vojin Ilić 16 poena za pobjednike. Kod Mladosti je sa 21 poenom i devet skokova prvo ime bio Nikola Stanojević. Dejan Ćup je dao 16, Tajler Mofi 14, a Jovan Đorđević Marinković 12 poena.

Leotar je u Trebinju sa 92:89 savladao Posušje. Nemanja Milidragović sa 20 poena prvo ime u domaćem timu, 14 poena je postigao Draško Albijanić, a 13 Dejan Šakotić. Kod Posušja je 21 poen imao Mate Mandić, a 17 Ante Leko. Leotar je na učinku sedam pobjeda i četiri poraza, a Posušje ima dvije pobjede i devet poraza.

Bosna je na gostujućem terenu savladali Slaviju 75:84. Sa fenomenalnim igrama nastavio je Ismet Sejfić, koji je večeras meč završio sa 37 poena i 26 skokova. Pored njega, jedini dvocifren u timu Bosne bio je Entoni Kolins sa 12 poena. U domaćem timu Antonio Foreman 22 poena, Aleksandar Ilić i Darko Damjanović su ubacili po 15 poena. Za Bosnu je ovo bila sedma pobjeda, a za Slaviju šesti poraz.

About The Author