Novogodišnje ludilo traje: Meridianomanija donosi spektakularne poklone!

Meridian je novogodišnjim specijalom pokrenuo adrenalinsku zabavu koja i dalje traje. Do 12. januara Meiridanomanija donosi spektakularne poklone: bonuse i free spinove. Igrači, šta čekate?

Kad kažeš „najluđi dan“, misliš na samo jedan, posljednji dan u godini?  A šta ako ti kažemo da praznična euforija u Meridianu traje cijeli mjesec? Ne oklijevaj, neki od ovih NOVOGODIŠNJIH MERIDIANOMANIJA POKLONA sigurno je skrojen baš po tvojoj mjeri. 

Ponedjeljak mnogima nije najomiljeniji dan u sedmici, ali sada se i to mijenja! Sigurno ga mogu popraviti moćni bonusi. Meridian poklanja odličnih 20% BONUSA NA DEPOZIT i biće tako sve do 12. januara 2023! Minimalna uplata za učešće u promociji je 20 KM, a maksimalan iznos dnevnog bonusa 50 KM.

Utorak je DAN SPINOVA  i rezervisan za vruću zabavu na Meridian online kazinu. Svaki igrač koji utorkom izvrti 50 spinova na kazino igrama – dobija 100 besplatnih spinova na igri Hot Hot Fruit. Spinovi će ti biti uplaćeni naredni dan, do 15 sati!

Sredina sedmice upakovana je u poklon sa „zicer“ mašnom. Kako? Pa, SRIJEDOM TIKETI NE PADAJU! Svim igračima koji srijedom ne budu imali sreće u „sportskoj prognozi“, a ispune nekoliko jednostavnih uslova ostvaruju povrat uloga na bonus račun.

Kako se približavamo kraju radne sedmice, tako i uzbuđenje raste. Četvrtak je 20% CASHBACK DAN. Šta je sad to?! Svaki igrač koji četvrtkom tokom igranja Expanse igara izgubi 20 KM ili više, vraća mu se 20% izgubljenog novca na bonus račun.

Nije svaki petak – crni petak, osim kada je Meridianomanijau pitanju! Tada jeste. BLACK FRIDAY ti u toku promotivnog perioda na minimalnih 20 KM depozita, poklanja 5 KM bonusa za sportsko klađenje i 50 besplatnih spinova na igrici Magic Oak.

GDJE ĆEŠ ZA VIKEND?

Neka tvoja obožavana vikend-destinacija bude Meridian.

Ne pitaj se kakva ti je šansa za dobitak subotom! Odgovor je samo jedan – DUPLA ŠANSA! Ukoliko tiket postane dobitan, slijedi iznenađenje… Meridian je široke ruke – časti te još jednim dobitkom.

HAPPY HOUR nedjeljom – traje duuugo! To znači ovo – na svaki depozit uplaćen karticom od 18 do 22 sata,  Meridian te daruje s kraljevskih 50% BONUSA! Potrebno je da minimalno uplatiš 20 KM, a maksimalni iznos bonusa je 50 KM.

Spektakularni praznični pokloni su tu. Čekamo te!

About The Author