Vuković u Ciboni, Bursać u MZT-u

Domagoj Vuković pojačao Cibonu, a Aleksandar Bursać pojačao MZT.

Vuković već neko vrijeme trenira sa ekipom Josipa Sesara, a sada je i službeno potpisao do kraja aktuelne sezone.

Iskusni Vuković (29) u svojoj je karijeri nosio dres Splita, Zagreba, Zaboka i osječkih Vrijednosnica, a proteklih pet sezona proveo je u redovima Zadra. Zbog povrede Ahilove tetive je odsustvao sa terena, a sada potpuno oporavljen dočekuje nove izazove u svom novom klubu.

“Drago mi je što sam postao dio ove ekipe. Kako i inače živim u Zagrebu, sigurno će mi biti velika motivacija igrati doma. Želim zahvaliti upravi Cibone što su mi izašli u susret za završnicu rehabilitacije i posljednje pripreme kako bih se u potpunosti vratio na teren. S nestrpljenjem očekujem prvu utakmicu, vjerujem da će to biti pravi izazov nakon osam mjeseci pauzee. Sigurno će mi trebati neko vrijeme za prilagođavanje, ali na to sam spreman. Veseli me borba za svaku pobjedu i nadam se trofejima s ovom ekipom”, istakao je krilni centar Cibone nakon potpisa ugovora.

Njegov saigrač iz Zadra Aleksandar Bursać je pojačao MZT u koji je stigao kao zamjena za Evan Maksvela sa kojim je raskinut ugovor. Bursać je ovu sezonu počeo u dresu Đirone.

About The Author