feniks

foto:predsjednikrs.net

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović upriličila je danas u Palati Republike prijem za košarkašice Omladinskog košarkaškog kluba “Feniks” iz Banjaluke.

Ovom prilikom, predsjednica Cvijanović čestitala je igračicama, treneru i rukovodstvu kluba deceniju uspješnog rada, u kojoj je OKK „Feniks“ na domaćim i međunarodnim takmičenjima ostvario zapažene rezultate u svim starosnim kategorijama.

Predsjednica Republike je istakla da je banjalučki Omladinski košarkaški klub uspješan sportski kolektiv ali i rasadnik kadrova, s obzirom da nekoliko igračica „Feniksa“ nastupa u dresu reprezentacije Srbije.

Naglasivši da su naši sportisti najbolji ambasadori i promoteri Republike Srpske, predsjednica Cvijanović je naglasila da kroz pokroviteljstvo, nerijetko podržava sportiste, sportske manifestacije i njihove napore kako bi im se, barem dijelom, olakšao težak sportski put.

Košarkašice „Feniksa“ izrazile su zahvalnost predsjednici Cvijanović na prijemu i podršci, uz obećanje da će u narednoj takmičarskoj sezoni dati sve od sebe da ponove dobre rezultate.

About The Author