Anđušić treći put u Partizanu

Danilo Anđušić se vratio u Partizan NIS!

Iskusni bek koji je prošlu sezonu igrao Evroligu u dresu Monaka, potpisao je danas dvogodišnji ugovor zahvaljujući kojem će po treći put u svojoj karijeri nositi dres Partizana. U sezoni za nama, reprezentativac Srbije je u najjačem evropskom klupskom takmičenju odigrao 30 utakmica, uz prosjek od 7,7 poena po meču. U šampionatu Francuske, Anđušić je imao učinak od 10,1 poena po meču tokom ligaškog dijela i 8,6 poena po meču u plej-ofu.

„Prelijep je osjecaj vratiti se kući, u klub koji volim, ali i u kojem u dva navrata nisam ostavio trag kakav sam želio. Vjerujem da je ovog puta stvarno ’treća sreća’. Sada u zrelim, da ne kažem najboljim igračkim godinama, tu sam da budem dio voljenog kluba i tima Željka Obradovića. Ne želim mnogo da obećavam, i puno da pričam, moje je da radim, na neki način da budem primjer mlađima, i da sve što umijem stavim u službu tima. Ambicije Partizana su uvijek najviše, tako da znamo za šta ćemo se boriti“, poručio je Anđušić.

Prije Monaka, Anđušić je igrao za Burg, Igokeu, UNIKS iz Kazanja, Parmu iz Perma, Anvil, Bilbao, Valjadolid, Virtus iz Bolonje, Hemofarm i u dva navrata Partizan. Danilo Anđušić je rođen 22. aprila 1991. godine. Po treći put u karijeri, on će nositi dres crno-bijeli dres sa brojem 33.

foto:Nenad Vuruna/Igokea

About The Author