Samo ozbiljan pristup

Košarkaši Igokee dočekuju Sc Derby u meču 24.kola ABA lige.

Biće to broba za mjesta koja vode u plej of. Za sada je Igokea u boljoj poziciji. Drže peto mjesto sa 12 pobjeda i 10 poraza, dok je gost iz Podgorice na sedmoj poziciji sa 10 pobjeda i 12 poraza. Eventualnim trijumfom košarkaši Dragana Bajića obezbijedili bi plej of drugu sezonu u nizu.

“Što se tiče utakmice, mi smo prije dva kola bili odškrinuli vrata plej of-a, međutim gledajući da je bilo nekakvih iznenađenja u proteklom kolu i da ima još zaostalih utakmica, može se reći da se još ništa ne zna. Ja kao trener ne želim da ne zavisim od drugih, zavisimo samo od sebe i sutrašnja utakmica je prvi test iz kojeg možemo doći do cilja i da se plasiramo u plej of”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Ekipa SC Derby možemo reći je debitant u ligi ali i najprijtnije iznenađenje, međutim gledajući na roster i tim kojim raspolažu pokazuju da je to skup jako dobrih i kvalitetnih igrača, a u prilog tome govori i rezultat koji su postigli ove sezone. Tim sa jakim tijelima i odličnom energijom, sa agresivnom odbranom po cijelom terenu ne dozvoljavaju protivniku ništa lako, a to su i dokazali u prošlom kolu pobjedivši Budućnost. Mi moramo, rekao sam svojjim igračima, shvatiti ovu utakmicu kao da nam dolazi najkvalitetniji tim u ABA ligi, i samo jednim ozbiljnim pristupom i da damo svoj maksimum te ispoštujemo sve dogovore iz svlačionice, možemo se nadati pozitivnom rezultatu.”

Aleksa Radanov, bek Igokee kaže kako su se dobro spremili

“Očekuje nas jedna utakmica protiv SC Derby, veoma kvalitetnog protivnika. Igraju u dobrom ritmu, i u borbi su za play off , a u posljednjem kolu su pobijedili favorita ekipu Budućnosti i sigurno će tražiti svoju šansu protiv nas. Mi smo se spremali cijele nedejelje i trudili se da održimo naš kvalitet na maksimalnom nivou i spremali smo se da bismo taj meč dobili i odbranili domaći teren.”

Meč Igokea – SC Derby igraće se u subotu od 17 časova.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author