Igokea u Čačku

Košarkaši Igokee u 14. kolu ABA lige gostuju u Čačku.

Prvi meč u 2022. godini ekipe Igokee odigraće u Čačku protiv Borca, koga su u prvom kolu na svom terenu pobijedili poenima Džejmsa Robinsona u finišu meča. Igokea će i na ovom meču biti bez trenera Dragana Bajića, koga će mijenjati pomoćnik Marko Barać.

“Igramo porotiv tima koje je poslednje dvije utakmice odigrao izvanredno, ali nisu nagrađeni pobjedama protiv FMP-a i Budućnosti iako su imali veliku prednost u obe utakmice. To je tim koji jako dobro ocrtava karakter trenera, tim koji pravi sinergiju s publikom u maloj i nezgodnoj dvorani kraj Morave, gdje je dobra atmosfera, gdje ljudi poznaju košarku i gdje cijeli grad živi za taj klub. Igraju jako brzo i imaju brze igrače u spoljnoj liniji koji znaju da igraju i naprave prednos, pojačani iskusnim i rekao bih “lukavim” ispod koša. Na nama je da se spremimo da odgovorimo na najbolji način, siguran sam da će momci kao što su i dosada radili adkevatno odgovoriti“, rekao je Barać.

Stefan Fundić, igrač Igokee m:tel vjeruje u svoj tim, koga četvrtog januara očekuje i meč FIBA Lige šampiona protiv Ostendea.

„Poslije dva gostovanja u Novom mestu i Solunu i dvije pobjede, pokazali smo dobru igru, dobru energiju. Želimo svakako da nastavimo u tom ritmu. Čeka nas teško gostovanje u Čačku, svi znamo da nije lak teren. U više navrata su pokazali da znaju košarku. Idemotamo maksimalno skoncetrisnai, kao i u protekle dvije utakmice, da damo maksimum i da dođemo do pobjede.“

Meč u Čačku na programu je u nedjelju od 14 časova i 30 minuta.

foto:Drago Perko/kosarka.si

About The Author