Bajić: Velika pobjeda (VIDEO)

Trener Igokee poslije pobjede protiv PAOK-a u prvom kolu FIBA Lige šampiona.

Igokea je svoju drugu sezonu u FIBA Ligi šampiona počela pobjedom protiv PAOK-a 68:64. Tim Dragana Bajića je u finišu napravio prkreokret i došao do trijumfa.

“Ovo je za nas velika pobjeda jer smo igrali protiv velikog protivnika kada je evropska košarka u pitanju. Moram da kažem da čestitam svojim momcima, pokazali su karakter u najbitnijim momentima, pokušavao sam im sugerisati da utakmica nije gotova i kada smo gubili deset razlike, njima pripadaju sve zasluge za ovu pobjedu”, rekao je Bajić i nastavio:

“Što se tiče same utakmice, nismo imali nešto previše materijala o njima.Osjetio se pritisak sa obje strane, mislim da smo prvo poluvrijeme imali oscilacija, kao i tokom čitavog meča. Ono što me stvarno zabrinjava, mislim da na individualnim stvarima kod pojedinih igrača nismo bili na visini zadatka. U drugom poluvremenu smo se vratili iz minusa i otišli u plus, ali opet je došlo do pada koncentracije, ne znam zašto se to desi kod stvari o kojima se dogovorimo minut prije”.

U finišu su proradili Voler i Radanov te ofanzivni skok.

“Našao sam pravu postavu, momci su dobro defanzivno odgovorili, u napadu smo pokušavali brzim napadima, ofanzivni skok je bio veoma bitan, na kraju ovo je zaslužena pobjeda”.

U narednom kolu, Igokea dočekuje Galatasaraj, a prethodno će u nedjelju odigrati meč protiv Crvene zvezde u Laktašima u ABA ligi.

foto:printscreen/youtube

About The Author