Šćepanović: U ovom trenutku Cedevita Olimpija je kvalitetnija od nas (VIDEO)

U nedelju, 25. oktobra, Partizan NIS će u okviru 4. kola ABA j.t.d. lige dočekati Cedevita Olimpiju.

Utakmica se igra bez prisustva publike u Hali sportova “Ranko Žeravica” i počinje u 19 časova. U 3. kolu regionalnog šampionata, crno-bijeli su u Železniku savladali FMP, dok je ekipa iz Ljubljane u zaostalom meču 2. kola savladala Primorsku sa ubjedljivih 65:102. 

Pred nedeljni duel, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović je rekao: 

“Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku, vjerovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu”, poručio je Šćepanović. 

Krilo crno-bijelih Nemanja Dangubić pred sutrašnji duel poručuje: 

Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala da su nedavni problemi sa Koronom daleko iza njih i da su u jako dobroj formi. Igraju raznovrsno, sa puno igrača u rotaciji i veoma su nezgodan protivnik. Sa druge strane, mi moramo dati svoj maksimum da odigramo i za saigrače koji neće biti u timu. Preko je potrebno da energijom i zalaganjem pokušamo da nadomjestimo Mozlijevo i Ogijevo odsustvo i da na taj način dođemo do pobjede koja bi nam mnogo značila”, istakao je Dangubić. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV) 

About The Author