Da li ste spremni? NBA finale BEZ USLOVA! Meridian časti sa 10 KM!

Registruj se na sajtu meridianbet.ba, i BEZ USLOVA zgrabi bonus od 10 KM dobrodošlice!

Brutalna zabava, i okršaj koji vjerovatno svi čekamo! Utakmica koja vjerovatno baca sjenku na sve sportske događaje danas. NBA finale prije finala!

Los Anđeles Lejkers – Denver Nagets u finalnom okršaju. Zahvaljujući srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, koji se herojski izborio, sa dva brutalna preokreta, za ovo finale , kompletna košarkaška scena večeras će biti „na nogama“ i pomno pratiti ovo finale Zapadne konferencije! Baš kao u ono „zlatno doba“ Vlade Divca i Peđe Stojakovića – spavanja nema!

Najjača sportska kladionica Meridian, specijalno je pripremila moćni bonus od 10 KM dobrodošlice, za sve novoregistrovane igrače, jer pravi znalci najpopularnije košarkaške lige svijeta će ovo sigurno znati da iskoriste da uživaju u spektakularnoj košarci, i da se „uplusaju“!

A zašto je ovaj meč toliko poseban?

Pobjednik finala Zapada igraće u finalu NBA lige, protiv pobjednika iz meča finala Istočne konferencije, gdje se sastaju Boston Seltiks protiv Majami Hita. Denver nikad nije igrao u finalu NBA lige, dok su Lejkersi sa druge strane 31 put pobjedili u finalu konferencije. Lebron Džejms je sam devet puta bio u borbi za ovaj ,,premoćni“ prsten! I sad da vidimo i ovo, najbolji igrač Lejkersa dolazi iz grada Akron u Ohaju, a najbolji igrač Denvera iz Sombora! Možemo slobodno reći da je Jokić definitivno heroj, jer nije gotovo dok on to ne kaže. Dva puta je Denver bio već otpisan, ali Jokić ih je vraćao i to 2 puta, nakon rezultata od 3:1 zaostatka. Nevjerovatno!

Inače, Denver je prva ekipa koja je to dva puta uradila u istoj sezoni. U prvoj rundi protiv Jute, a u drugoj protiv Los Anđeles Klipersa…

U međusobnim duelima ove sezone, Lejkersi su slavili tri puta, dok je Denver slavio samo jednom. Na ta 4 meča Jokić je bilježio 16,3 poena, što je manje od njegovog prosjeka ove sezone koji je 19,9, te 9,7 skokova, i 7 asistencija po utakmici. U plej-of fazi statistiku značajno podiže i to odlazi na 25,4 poena, 10,8 skokova i šest asistencija. Dakle, bolji je u plej-ofu kao i prošle sezone što je bio, i tako da znamo da mu forma samo ide gore, a spektakl je zagarantovan, kao što je zagarantovana brutalna zabava na sajtu najbolje sportske kladionice Meridian – meridianbet.ba!

Kad je riječ o Lejkersima, naravno šta više reći od toga, nego da imaju Lebron Džejmsa! „King“ je standardno fenomenalan na svim mečevima, pa mu je i statistika gotovo ista kao kod Somborca.

Denver je poslije dvije serije od 7 utakmica, imao samo tri dana odmora, dok su Lejkersi odigrali četiri meča manje, te su imali duplo više vremena za odmor i pripremu.

Da li će to biti presudno?

Sigurno je samo da svi znaju gdje je zabava brutalna, a svaki „profi“ kladže će ovo da iskoristi, te pravac na meridianbet.ba, zgrabi bonus i dokaži se! Meridan – više od igre!

About The Author