Vuk: Na pobjedu

Košarkaši Igokee dočekaće Partizan u nedjelju u meču 16.kola ABA lige.

 

Partizan je posljednji put u Laktašima slavio 2013. godine kada su u polufinalu fajnal fora bili bolji od Igokee. Te godine su crno bijeli osvojili i posljednju titulu ABA šampiona.

Ove sezone crno bijeli su u najefikasnijem meču sezone slavili 117:104. U međuvremenu obe ekipe su mijenjale igrače, dok je Partizan mijenjao i trenera. Uz to u drugom dijelu sezone igraju se i bolje odbrane i igra se na manji broj poena.

http://kosarka24.ba/bajic-duzni-su-nam/

Kapiten Igokee Vuk Radivojević smatra da je njegova ekipa nakon bitne pobjede u gostima protiv MZT-a, spremna da se revanšira i crno bijelima.

“Poslije prve utakmice Partizan nam je ostao dužan i tražićemo pobedu u ovom meču. Moramo da igramo dobru odbranu svih 40 minuta, da damo maksimalnu energiju i to je jedini način da pobijedimo Partizan. Ako se budemo držali tih dogovora doći ćemo do pobjede. Partizan je imao probleme u dosadašnjem toku sezone, nisu bili na nivou na kojem znaju da budu. Sada su kao pojačanje doveli Đorđa Gagića da ostvare svoje ciljeve”, kazao je Radivojević.

ABA 16.KOLO:

subota:

Mega Bemaks – Budućnost 19.00

Mornar – Olimpija 21.00

u nedjelju:

Cibona – MZT 15.00

Igokea-Partizan 17.00

Crvena zvezda – Cedevita 19.00

u ponedjeljak:

Zadar – FMP 21.00

foto:kosarka24.ba

About The Author