Zvezda: Nema opuštanja

Košarkaši Crvene zvezde u srijedu u 9.kola Evrokupa dočekuju Brešu.

Crveno-bijeli u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč, nakon nastavka dobre serije u ABA ligi i ubjedljive pobjede nad Zadrom u nedelju.

Crvena zvezda sa skorom 4-4 odlučuje o svojoj sudbini, a pobjeda nad italijanskom Brešom praktično „otvara” vrata drugoj fazi.

“Ovom meču je prethodila dobro odigrana utakmica protiv Zadra. Meč sa Brešom je vrlo bitna utakmica za nas, igraćemo kod kuće, pred našim navijačima, trebalo bi da odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu i da pobijedimo. Kad bi razmišljali o prošlosti, nikada ništa ne bismo radili dobro u životu, tako da ne razmišljamo o toj prvoj utakmici. Pogledali smo dijelove te utakmice od tamo, sigurno je Breša jača za ovaj meč, doveli su još jednog igrača. Jaki su na bekovskim pozicijama. Mi smo krenuli da radimo na treninzima i da se pripremamo za srijedu. Ne razmišljamo o ishodu ostaluh mečeva, kao ni o onome što nam slijedi dalje, samo o sljedećoj utakmici razmišljamo”, rekao je trener Zvezde Milan Tomić.

Nemanja Nenadić očekuje težak meč.

“Čeka nas tvrda utakmica, ulazimo raspoloženi poslije pobede nad Zadrom. Igrači su svi maksimalno skoncentrisani, znamo šta možemo da očekujemo od Breše i da bi pobijedili moramo od samog starta da uđemo spremni. Iskreno očekujem veoma tvrdu utakmicu od samog starta, kao I da će ovaj naš susret odlučiti nijanse, kako bude ekipa ušla u meč. Naučili smo u Breši da 20 razlike ne znači ništa, tako da nema opuštanja ni jednog trenutka. Mi smo igrači koji bi trebalo da se nosimo sa pritiskom, spremni smo i Idemo na pobjedu”, rekao je Nenadić.

Meč sa Brešom igra se u dvorani „Aleksandar Nikolić” u srijedu od 19 časova.

foto:KKCrvenazvezda MTS

About The Author

Možda ste propustili