Đorđević: Ljut sam

Aleksandar Đorđević i Dragan Milosavlljević poslije poraza od Izraela.

Srbija je imala meč loptu u Izraelu, da praktično obezbijedi Mundobasket. Nisu uspjeli, poraženi su 83:74.

“Izrael je težak rival koji je imao i 20 razlike protiv Njemačke koja je apsolutni favorit u našoj grupi. Ovo je jako dobro vođen tim, koji zna kako da igra. Imaju talentovane bekove, imali su tri igrača iz Evrolige koji su im mnogo pomogli. Igrali su sa iskustvom. Pnini je bio čovjek odluke”, rekao je Đorđević poslije utakmice.

“U ključnim momentima nismo imali ideju kako da završimo meč. Mnogo izgubljenih lopti, posebno u posljednja tri minuta. Ljut sam na igrače što nisu shvatili da je svaki poen važan. Tri poslednja tajm auta smo o tome pričali. A nismo shvatili važnost. Ovo je bio težak dan. Ponosan sam na trud, ali još nešto je moralo da se pokaže na ternu. Manjak kreativnosti je na kraju došao na naplatu. Nisu svih 12 igrača pokazali napor koji je potreban za ovakav meč. To nije dozvoljeno u reprezentaciji Srbije”.

“Bila je ovo teška utakmica za nas i težak poraz. Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Nismo igrali dobro u ključnim momentima. Uzeli smo mnogo teških šuteva i izgubili smo veliki broj lopti. Ipak šta je tu je. Imamo važnu utakmicu protiv Grčke pred nama”, rekao je Dragan Milosavljević.

foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili