Tomić: Olimpija vrlo talentovana

Košarkaši Crvene zvezde u sedmom kolu ABA lige gostuju u Ljubljani.

Neporažena Crvena zvezda ide na noge Olimpiji. Meč za ekipu Milana Tomića dolazi poslije bolnog poraza od Ulma u Evrokupu.

“Slijedi nam meč sa vrlo talentovanom ekipom, koja svoje utakmice igra sa puno energije. Već smo se sastali sa njima u prvoj zvaničnoj utakmici nove sezone u Laktašima, i vidjeli smo na terenu da imaju kvalitet, energiju. Špan, Mesiček, Lazić, Badžim, dobri stranci poput Džonsa, tu je iskusni centar Mirza Begić. Crvena zvezda mora da odigra sa puno energije, koncentracije, čvrsto, ako želimo bodove u ovoj utakmici”, rekao je u najavi meča trener Zvezde Milan Tomić.

Ognjen Dobrić jedan je od rijetkih koji je protiv Ulma odigrao na zadovoljavajućem nivou.

“Važna utakmica za nas, jer je ABA liga prioritet i to smo više puta naglašavali, kao i da nas očekuje dosta rada kako bismo dostigli svoj maksimum kada je najvažnije. Na tom putu, ovakve utakmice predstavljaju izazov, jer je Olimpija dobar tim, sa puno talenta, energije i mladih igrača, ali i nekoliko vrlo iskusnih koje predvode Begić i Bubnić. Igrali smo već sa njima ove sezone, i očekujemo kvalitetnog protivnika i čvrstu utakmicu.”

Parovi 7. kola

Zadar – Mega 80:84

subota

Olimpija – Crvena zvezda 17.00
Partizan – Cibona 19.00
Cedevita – Igokea 21.00

nedelja

Mornar – Budućnost 19.00

ponedeljak

FMP – Krka 18.00

TABELA: Zvezda 6-0, Mega 6-1, Budućnost 4-2, Cibona 3-3, Partizan 3-3, FMP 3-3, Olimpija 2-4, Cedevita 2-4, Igokea 2-4, Mornar 2-4, Zadar 3-4, Krka 2-4.

foto:kkcrvenazvezda mts

About The Author

Možda ste propustili